Ortego

Asintra

Asfalt Innovatie & Training


Vlijtseweg 248

7317 AN Apeldoorn

Tel: +31620248145


info@asintra.eu

Asintra

Het plaatsen van vangrail palen is een klus die nauwkeurigheid vereist. Met deze machine van ORTECO kunnen de palen met centimeter nauwkeurigheid, handmatig of automatisch op de juiste plaats worden gezet. Doordat de heitafel in zowel X als Y richting proportioneel gestuurd kan met een uitzonderlijke nauwkeurigheid worden gewerkt.   


Door de ervaring die we reeds hebben met de machine in Nederland zijn er verschillende wijzigingen doorgevoerd waardoor de werkwijze de bestaande manier van werken goed benaderd waardoor de mensen op de werkvloer snel met de machine uit de voeten kunnen.

Truck systeem


Ook voor montage op een vrachtwagen is natuurlijk een systeem. Dat maakt de vrachtwagen multifunctioneel, b.v. bij kleinere reparatie klussen

GPS


De nieuwste ontwikkeling is het volledig automatisch werken met behulp van GPS. Met dit volledig automatisch systeem bent u verzekerd van een hoge productie, hoge nauwkeurigheid en bespaart u aanzienlijk op mankracht.

De palen kunnen separaat van de planken worden geplaatst daardoor hoeven de planken niet worden uitgelegd om de plaats van de palen te bepalen. Door het GPS systeem is elk punt op zichzelf staand, er ontstaat geen cumulatieve fout.

Bekijk hier de video van het GPS systeem

Asintra B.V Rozenhof 41 8161 BB Epe is een handelsonderneming van Mennink Beheer KvK 08063967