MIT-SCAN2-BT

Asintra

Asfalt Innovatie & Training


Vlijtseweg 248

7317 AN Apeldoorn

Tel: +31620248145


info@asintra.eu

Asintra

Duvel scanner MIT-SCAN2-BT

Introductie


Voegen in betonverhardingen van wegen, vliegvelden en overslagterreinen worden blootgesteld aan stress en spanningen als gevolg van het verkeer en temperatuurwisselingen. Stalen deuvels worden ingebouwd in verbindingen ter ondersteuning van de overdracht van belastingen in de verbindingen en het handhaven van de hoogte van aangrenzende platen aan de voegen. Het type en het aantal deuvels alsmede hun nauwkeurige positie en toelaatbare verschuivingen worden nauwkeurig bepaald, om op lange termijn de prestaties van de verbindingen te garanderen. 


Het meetsysteem


MIT-SCAN2-BT bestaat uit een compact, railgeleid, meetapparaat, een eenvoudig te monteren GRP*-railsysteem en een Pocket PC (* robuust glasvezel versterkt kunststof). Het railsysteem wordt over de voeg geplaatst. Vervolgens wordt het apparaat op de rails geplaatst en over de voeg gereden. Op de pocket PC worden meteen de resultaten weergegeven. Bepaald worden de diepte, de uitlijning t.o.v. de voeg en de 3D positie van de duvels.

Software voor de controle en data-analyse


De Pocket PC communiceert met het meetapparaat via een Bluetooth-verbinding.De software MagnoNorm, die draait op de Pocket PC, controleert de werking van het apparaat. De meetgegevens kunnen automatisch geregistreerd, beoordeeld en geanalyseerd worden op het werk. De software MagnoProof is gemaakt voor een meer gedetailleerde analyse van gegevens en het creƫren van rapporten op een desktop PC of laptop

Asintra B.V Rozenhof 41 8161 BB Epe is een handelsonderneming van Mennink Beheer KvK 08063967